اخبار برگزیده ی هفته

اخبار برگزیده ی این هفته رو بخونید پشیمون نمیشیدهورا

 

1.     اولین خبر در مورد یه بچه ی دو ساله است که ضریب هوشی او برابر با ضریب هوشی انیشتن واستفان هاوکینگ است.اسکار ریگی نام این بچه است .پدرش می گوید او تازگی درباره

ی چرخه ی تولید مثل پنگوئن ها با مادرش سخن گفته وهمچنین افزود که اسکار همیشه در حال سؤال پرسیدن است.اسکار علاقهی زیادی به موسیقی داردومی تواند در حین گوش کردن به سمفونی های موسیقی کلاسیک نام تمامی ساز های موسیقی حاضر در ارکستر را بیان کند.پیتر کانگدون دکتری که توانایی هوشی اسکار را کشف کرده می گوید:توانایی اسکار به عنوان هدیه ایست که به او قابلیت منحصر به فرد داده.

 

2.     یک متخصص تغذیه اظهار داشت:

کمبود ویتامین،آهن،روی و ید در ایجاد حالت رخوت و بی حالی فرد در طی روز مؤثر است.وی گفت :برای کاهش خستگی طی روز ،ابتدا باید تعداد وعده های غذایی را زیاد و مقدارش را کم کنیم .وبرنامه ریزی غذایی را طوری تنظیم کنیم که همه ی گروه های غذایی در یک روز مصرف شوندچون هر گونه کمبودی می تواند موجب بروز اختلالاتی شودکه در تشدید حالت خستگی مؤثر است.این متخصص گفت: کمبود بعضی از ویتامین ها ومواد معدنی نیز در ایجاد بی حالی مؤثر است.

دکتر محمد رضا وفا گفت:ویتامین های CوA,B

ازآن جمله هستند که می توان با گنجاندن مواد

      غذایی مانند گوشت،حبوبات وسبزیجات در

      برنامه ی غذایی روزانه ،از خستگی بیش از حد

      کاست . وی به افرادی که صبحانه نمی خورند

      توصیه کردکه این عادت را ترک کنند.ودر ادامه   

افزود:نخوردن صبحانه تا ناهار قند خونتان را                 

پایین می آورد واحساس خستگی مفرط می کنید

همین طور بیشتر احساس گرسنگی می کنید و

سر ناهار کنترل خود را از دست داده و به

پر خوری  می پردازید و این باعث چاقی

می شود که پر خوری نیز یکی از عوامل

چاقی است وچاقی نیز باعث خستگی مفرط

می شود و این خستگی مفرط باعث کاهش

عملکرد های ذهنی می شود.

 

3.     واما یک خبر جالب

پیتزا چلوکباب:یک پیتزا فروش ایتالیایی پس از

سفر به ایران با تلفیق دو غذای ایرانی و ایتالیایی پیتزا چلو کباب را ابداع کرده. استفانو

کوپارونی که در شهر ساحلی انکونا رستوران دارد با افزودن برنج زعفرانی و کباب به پیتزامشتریان خود را با این غذای جدید آشنا کرد.وی گفت:چلو کباب یکی از لذیذ ترین غذاهای ایران بود که من در اصفهان خوردم و

به همین علت چند وقت پیش ازیکی از دوستان ایرانی ام که اکبر قربانعلی راد نام دارد ودر ایتالیا زندگی می کند خواهش کردم در ساخت

پیتزا چلو کباب کمکم کند.

قربانعلی راد هم گفت:مشتریان ایتالیایی ما خیلی پیتزا چاو کباب را دوست دارند ، مخصوصاً با زعفران ایرانی که روی برنجش می ریزیم.

 

منتظر اخبار هفته ی بعد هم بمانید

  

     یادتون نرهنظربدین

هر نظری در باره ی وبلاگم دارین بدین

 

در ضمن برای این بخش وبلاگم نظر سنجی گذاشتم:

دوست دارین در چه موردی اخبار بگم؟

.1 هنر مندان

.2 علمی

.3 هنر

.4 روانشناسی

.5 اجتماعی

 

هر کدوم مد نظرتون هست به ایمیلم ارسال کنیدتعجبچشمکنیشخندقهر

 

mino@yahoo.com

 

 

/ 0 نظر / 5 بازدید